Gå till innehåll
Rättviks Simförening
Rättviks Simförening

Tävlingar för hösten 2023 finns nu i vår Kalender

Dalaminisim är en serie uppdelad i tre deltävlingar i Falun, Borlänge och Ludvika. Tävlingarna är öppna för barn motsvarande våra D- och C-grupper. Klassas som Forsättningstävling (enklare regelverk) vilket motsvara vår Utmanaren.

O.B.S. Sistan anmälningsdag till Dalaminisim i Falun är torsdag den 14/9. Gå in i Kalendern på det datumen för mer information, eller klicka här....

SiljanSimmet är en tävling vi gör tillsammans med Leksand och är till för barn från alla grupper, T-, D- och C-grupperna. Klassas som Forsättningstävling (enklare regelverk) vilket motsvara vår Utmanaren. Mer information kommer inom kort.

Våran Utmanaren som vi kör själva. Finns inte med i Kalendern ännu men vi planerar att ha 2st under hösten. För barn från alla våra grupper, T-, D- och C-grupperna. Klassas som Forsättningstävling (enklare regelverk). Mer information kommer inom kort.

Det här kommer bli en riktig kul höst.

Publicerad: 2023-09-12

Senast uppdaterad: 2023-09-12

Författare: Jan-Erik Jones

Besöksadress

Enåbadet, Enåbadsvägen 8
79532 Rättvik

Postadress

Enåbadet, Enåbadsvägen 8
79532 Rättvik

Kontakta oss

info@rattvikssimforening.se